з 10:00 до 21:00 без вихідних

Угода користувача

Договір публічної оферти

1. Визначення термінів

1.1. Публічна оферта (далі - «Оферта», «Договір») - публічна пропозиція Продавця, адресована невизначеному колу осіб, укласти з Продавцем договір купівлі-продажу товару дистанційним способом (далі - «Договір») на умовах, що містяться в цій Оферті.

1.2. Товар - предмет, що становить предмет угоди між сторонами, обраний Покупцем на сайті, доданий у "кошик" або придбаний шляхом "швидкої покупки".

1.3. Сайт - це веб-ресурс за адресою https://sneakers.com.ua, створений для укладення угод купівлі-продажу на основі інформування Покупця про запропоновані Продавцем товари у каталозі за допомогою Інтернету.

1.4. Покупець - це повнолітня фізична особа, яка отримує інформацію від Продавця, робить замовлення на покупку товару, представленого на Сайті.

1.5. Продавець - це ФОП Натяжко Анастасія Володимирівна, реєстраційний номер облікової картки платника податків 3518513460, адреса: Рівненська область, Рівненський район, м. Березне, вул. Грушевського, буд. 15, кв. 1.

1.6. Менеджер - це уповноважена особа, яка представляє інтереси Продавця на Сайті.

1.7. Замовлення - це правильно оформлений запит Покупця на придбання обраних ним товарів, розміщений за допомогою функціоналу Сайту.

1.8. Фінансовий агент - це компанія, яка забезпечує послуги Інтернет-платежів та може бути інтегрована у функціонал Сайту для оплати товару Покупцем.



2. Предмет Договору

2.1. Предметом Оферти є обов’язок передання Продавцем Товару у власність Покупцеві та обов’язок Покупця прийняти відповідний Товар та сплатити за нього певну грошову суму на умовах, передбачених Пропозицією.

2.2. Дії, які вказують на згоду Покупця дотримуватися умов цього Договору, включають в себе здійснення Акцепту Покупцем умов цього Договору.

2.3. Акцепт Покупця підтверджує його повну і беззастережну згоду з усіма положеннями та правилами цього Договору, а також політик, правил і інших сторінок Сайту/Сторінки, без будь-яких виключень або обмежень, і підтверджує, що він ознайомлений з їх умовами до моменту здійснення Акцепту.

2.4. Моментом Акцепту може бути одна з наступних дій:

2.4.1. Відправлення потенційним Покупцем Продавцю Замовлення за допомогою інформаційної системи Сайту.

2.4.2. Підтвердження замовлення через будь-який засіб зв'язку, який з'єднує Продавця з потенційним Покупцем.

2.4.3. Направлення за допомогою інформаційної системи Сайту потенційним Покупцем Продавцю заявки із проханням зателефонувати потенційному Покупцю для оформлення замовлення.

2.4.4. Самостійне звернення потенційного Покупця до Продавця за допомогою телефонного дзвінка та/або направлення повідомлення на електронну адресу, та/або меседжери, та\або надсилання повідомлення в соціальні мережі (Інстаграм, Фейсбук, тощо), які зазначені на Сайті для оформлення замовлення.


3. Оформлення Замовлення

3.1. Замовлення створюється шляхом вибору товару в каталозі, його додавання в "кошик" або оформлення через "швидке замовлення" та заповнення заявки із вказанням імені, прізвища, номеру телефону, електронної пошти та інформації про доставку для подальшої узгодження всіх важливих умов з Менеджером.

3.2. Після створення замовлення, протягом 24 годин Менеджер зв'язується за вказаним номером телефону для узгодження всіх умов замовлення, консультацій щодо Товару.

3.3. Після узгодження деталей з Менеджером, останній надсилає на електронну пошту або месенджери Покупця рахунок на оплату товару, в якому вказана інформація про товар, кількість, артикул, ціну, умови доставки, якщо інше не було узгоджено сторонами.

3.4. Якщо будь-якій із сторін договору потрібна додаткова інформація, вона може запросити її у іншої сторони. У випадку ненадання необхідної інформації Покупцем, Продавець не несе відповідальності за надання неякісної послуги при покупці товару.

3.5. Покупець несе відповідальність за достовірність наданої інформації при оформленні Замовлення.

3.6. При прийнятті умов цієї пропозиції, тобто укладанні договору, через оформлення замовлення, Покупець підтверджує таке:

а) Повна і повна ознайомленість з умовами цієї пропозиції (оферти) та їх прийняття;

б) Дозвіл на збір, обробку та передачу персональних даних, який діє протягом усього терміну дії договору та після його закінчення. Крім того, при укладанні договору Покупець підтверджує, що він інформований про свої права, встановлені Законом України "Про захист персональних даних", про цілі збору даних та передачу їх Продавцю для виконання умов договору. Покупець також згоден з тим, що Продавець може надавати доступ та передавати його персональні дані третім особам без повідомлення Покупця з метою виконання його замовлення. Обсяг прав Покупця, як суб'єкта персональних даних, згідно з Законом України "Про захист персональних даних", йому відомий та зрозумілий.


4. Ціна і Доставка Товару

4.1. Ціни на Товари встановлюються Продавцем самостійно та вказані на Сайті. Усі ціни на Товари вказані на Сайті у гривнях.

4.2. Ціни на Товари можуть змінюватися Продавцем в односторонньому порядку в залежності від ринкових умов. Однак ціна окремої одиниці Товару, за яку Покупець сплатив у повному обсязі, не може бути змінена Продавцем в односторонньому порядку.

4.3. Вартість Товару, яка вказана на Сайті, не включає в себе вартість доставки Товару Покупцю. Вартість доставки Товару Покупець оплачує відповідно до діючих тарифів перевізників.

4.4. Згідно з умовами, визначеними Офертою, Покупець оплачує Товар наступними способами:

4.4.1. за допомогою системи електронних платежів Фінансового агента, що передбачена функціоналом Сайту. До процедури оплати за допомогою системи електронних платежів Фінансового агента застосовуються правила, визначені таким Фінансовим агентом; або

4.4.2. на розрахунковий рахунок Продавця, наданий Покупцеві під час оформлення Замовлення у порядку, передбаченому розділом 3 Оферти, при цьому, Покупець зобов’язаний зазначити у графі «Призначення платежу» інформацію про номер відповідного Замовлення. У разі не зазначення Покупцем вказаної інформації/зазначення такої інформації з помилкою, Продавець не несе відповідальності за можливе порушення умов Оферти та додаткові витрати, спричинені такими діями Покупця; або

4.4.3. за допомогою Служби доставки, з використанням системи післяплати за отриманий Товар.

4.5. У випадку оплати через розрахунковий рахунок, рахунок для оплати залишається дійсним протягом 24 годин. Якщо протягом цього часу не буде здійснено оплату, рахунок анулюється, і жодні зобов'язання не виникають.

4.6. Зобов'язання Покупця по оплаті Товару вважаються виконаними з моменту надходження Продавцю коштів на його рахунок та направлення Покупцем квитанції про сплату за Товар на електронну пошту або меседжер Продавця. 

4.7.  Послуги платіжних систем/терміналів Покупець оплачує самостійно.

4.7.1. Доставка товару здійснюється перевізником "Нова Пошта", і вартість доставки оплачується за рахунок Покупця згідно з тарифами перевізника.

4.7.2. Продавець зобов’язується передати Товар відповідній Службі доставки протягом 3 (трьох) робочих днів з моменту оформлення Замовлення. У разі виникнення обставин, що ускладнюють передання Товару, Продавець має право здійснити передання Товару протягом 7 (семи) робочих днів.

4.8. Доставка товару здійснюється на умовах, визначених правилами перевезення Служби доставки. Продавець не несе відповідальності за неможливість передання Товару обраним Покупцем способом, через обставини, викликані діями Служби доставки.

4.9. У момент поставки Товару Покупець здійснює перевірку його відповідності кількості, комплектності та якості.

4.10. При отриманні Товару Покупець зобов'язується перевірити Товар на наявність пошкоджень і, у разі виявлення недоліків, на місці пред'явити претензії Службі доставки та оформити дефектний акт чи інший документ, що підтверджуватиме неналежну якість Товару.

4.11. Претензії Покупця щодо видимих дефектів Товару, його комплектності та якості не приймаються після отримання/прийняття Товару Покупцем.


5.  Повернення Товару

5.1. Покупець має можливість здійснити обмін або повернення товару належної якості відповідно до вимог Закону України "Про захист прав споживачів".

5.2. Повернення товару належної якості можливе лише у випадку, якщо товар зберіг свій товарний вигляд, споживчі властивості і не має слідів використання. Також потрібно мати документ, що підтверджує факт покупки.

5.3. Повернення товару належної якості за адресою Продавця здійснюється за рахунок Покупця і не підлягає компенсації.

5.4. Повернення коштів за товар належної якості проводиться протягом 14 робочих днів з моменту отримання Продавцем такого товару. Кошти повертаються на розрахунковий рахунок Покупця, з якого здійснювалась оплата, або за іншими реквізитами, що надаються Покупцем за його письмовою заявою.


6. Відповідальність

6.1. За порушенням умов цієї Оферти Сторони несуть відповідальність відповідно до чинного законодавства України та визначень цієї Оферти.

6.2. Порушення Оферти включає невиконання або неналежне виконання її умов, тобто дії, що суперечать змісту цієї пропозиції. 

6.3. Продавець не несе відповідальності за неналежне виконання або невиконання умов цієї Оферти у випадку, якщо Покупець не забезпечив надання інформації для його виконання, або у разі надання інформації у неповному обсязі чи надання суперечливої та/або недостовірної інформації.

6.4. Продавець не несе відповідальності за будь-яку шкоду, завдану діями третіх осіб або кур'єрськими/поштовими службами. У разі, якщо Покупець вже здійснив оплату, але не отримав товару через обставини, що не залежать від Продавця, ці кошти не підлягають поверненню.

 

7. Обставини непереборної сили (форс мажор)

7.1. Сторони звільняються від відповідальності за невиконання та/або неналежне виконання зобов’язань за цим Договором при виникненні обставин непереборної сили.

7.2. Якщо форс-мажорні обставини будуть продовжуватися більше 3 (трьох) місяців, то кожна зі Сторін буде мати право відмовитися від подальшого виконання зобов’язань за Договором, і в цьому випадку Договір вважається припиненим, у випадку досягнення Сторонами згоди про правові наслідки.

7.3. Сторона, яка не може виконати зобов’язання за Договором, повинна письмово, не пізніше 5 (п’яти) робочих днів, повідомити іншу Сторону про настання форс-мажору. Наявність форс-мажорних обставин має бути підтверджена відповідним документом Торгово-промислової палати України або іншого уповноваженого органу України.

7.4. Неповідомлення або несвоєчасне повідомлення про настання чи припинення форс-мажорних обставин позбавляє Сторону права посилатися на такі обставини, як на підставу звільнення від відповідальності за порушення зобов’язань за Договором.


8. Конфіденційність та персональні дані

8.1. Інформація, що стосується особистих даних, наданих Покупцем, є конфіденційною. Продавець використовує ці дані для виконання замовлення Покупця, якщо не домовлено інше.

8.2. Подаючи свої особисті дані для придбання товару, Покупець дозволяє Продавцю збирати та обробляти ці дані відповідно до Політики конфіденційності та захисту особистих даних, що розміщена на Сайті.


9. Інші умови

9.1. Цей Договір вступає в силу з моменту його укладення, передбаченого п. 2.4. Договору та діє до повного виконання Сторонами умов Договору. 

9.2. У випадках, не передбачених цим Договором, Сторони керуються чинним законодавством України. 

9.3. Сторони підтверджують повне й однозначне розуміння ними предмету та змісту цього Договору, прав й обов’язків кожної Сторони, що витікають або пов’язаних з виконанням Договору, суть термінів, вжитих у Договорі, а також відповідність тексту Договору намірам й волі Сторін. 

9.4. Договір може бути розірваний до моменту закінчення строку його дії за згодою Сторін, у випадках, передбачених цим Договором, а також інших випадках, передбачених чинним законодавством України.

9.5. Прийом запитів, скарг та інших повідомлень здійснюється Продавцем за адресою електронної пошти info@sneakers.com.ua.


АДРЕСА ТА РЕКВІЗИТИ ПРОДАВЦЯ: 

ФОП Натяжко Анастасія Володимирівна;

Адреса: Рівненська область, Рівненський район, м. Березне, вул. Грушевського, буд. 15, кв. 1;

Код ЄДРПОУ: 3518513460;

Тел: 0632912038;

Електронна пошта: info@sneakers.com.ua

працюємо з 10:00 до 21:00 без вихідних

Маєте питання?
Звʼяжіться з нами